Resurse

RESURSE UTILE

Federatia VOLUM: http://federatiavolum.ro/ 


LEGEA VOLUNTARIATULUI

Puteți descărca următoarele documente model, cu aplicabilitate obligatorie potrivit noii legi a voluntariatului (Legea 78/2014) în România:
Mai jos se găsește pachetul de resurse destinate protecției și siguranței în lucrul cu voluntarii, care cuprinde următoarele documente:
Puteți descărca următoarele documente legate de noua Lege a voluntariatului în România:

PROCES PILOTARE CERTIFICAT DE VOLUNTARIAT

Pentru organizațiile parte din Procesul de Pilotare a Certificatului de Voluntariat am creat un kit de pilotare care cuprinde documente de suport  pe parcursul procesului.
Pachetul de documente de suport îl puteți descărca de AICI.

Pachetul de documente de suport cuprinde:

  • Documentație cu: Documente de suport despre cadrul național și standardele de clarificări, modele de proceduri de evaluare, ghid de evaluare intern, informații despre diferite standarde ocupaționale. Aceste documente sunt sugerate pentru o mai multă documentare despre subiect.
  • Documente suport în aplicarea Legii Voluntariatului 78/2014
  • Kit Pilotare Certificat de Voluntariat: documente necesare în procesul de pilotare (modelul propus de Certificat de Voluntariat, model de fișă de autoevaluare, model de fișă de evidență a activității, un model de registru de contracte și certificate înregistrate).
  • Document cu linkuri utile cu alte resurse de suport în completarea Certificatului de Voluntariat (documentul servește unei documentări aprofundate – de recomandat). 
  • Prezentarea contextului în care are loc Pilotarea Certificatului de Voluntariat.
  • Întrebări și răspunsuri despre Procesul de Pilotare a Certificatului de Voluntariat.
Mai multe despre procesul de PilotareAICI.
O serie de întrebări și răspunsuri de pe parcursul implementarii procesului de Pilotare a Certificatului de Voluntariat găsiți AICI. (lista va fi updatată în permanență în perioada februarie-iunie 2015)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO