marți, 19 ianuarie 2016

Centrul de consiliere si mediere - structura primara pentru servicii sociale de baza



COMUNICAT DE PRESA

„Pleci in străinătate? Asistentul social te ajută: copilul tău va fi ocrotit”
Campanie de promovare a accesării serviciilor sociale de către părinții și persoanele care au în îngrijire copii afectați de migrație
Invitație adresata parintilor sau reprezentantilor legali ai copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, cadrelor didactice, invatatori, educatori, consilieri scolari, psihologi, psihopedagogi, mediatori scolari, mediatori sanitari, asistentilor sociali din cadrul Serviciului de asistenta sociala Primaria Buhusi, asistenti maternali etc.
Asociatia „Exista o Sansa” va invita miercuri, 20 ianuarie, ora 12.30, la sediul Asociatiei „Exista o Sansa” din Buhusi, str. Tineretului nr. 3, parter, la o întâlnire care are ca scop diseminarea de informații cu privire la situația copiilor afectați de migrație, legislația relevantă, modalități de intervenție.
Actiunea este sustinuta de catre specialisti ai Asociației Betania Bacau, in cadrul parteneriatului cu Asociatia „Exista o Sansa”, in scopul sprijinirii activitatii Centrului de consiliere și mediere - creat ca structură primara pentru servicii sociale de bază în cadrul proiectului „CERT, o şansă pentru tine - CENTRUL DE RESURSE PENTRU TINERET” - Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Asociația Betania, în parteneriat cu DGASPC Bacau, desfășoară in perioada Iulie 2015 – Aprilie 2016 la nivelul județului campania „Pleci in străinătate? Asistentul social te ajută: copilul tău va fi ocrotit” - de promovare a accesării serviciilor sociale de către părinții și persoanele care au în îngrijire copii afectați de migrație, desfășurată în cadrul proiectului Consolidarea rolului ONG în dezvoltarea de servicii sociale.
Având în vedere importanta protectiei copiilor cat si necesitatea promovarii accesarii si colaborarii cu serviciile sociale si de baza adresate copiilor care au parintii plecati la munca in strainatate, consideram importanta prezenta dumneavoastra la aceasta intalnire.
Pentru detalii suplimentare referitoare la proiect sau la activitate vă rugăm să ne contactați utilizând următoarele date:
Asociatia Exista O Sansa - Elena Mitrea- 0734339106, E-mail:contact@existaosansa.ro.
Asociatia Betania - George Mihaila- 0745389909, E-mail:george@asociatiabetania.ro.
Vă mulțumesc,
Elena Mitrea
Manager proiect

Proiectul "CERT, o şansă pentru tine - Centrul de Resurse pentru Tineret" este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org
Conţinutul acestui anunţ nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor anunţului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO