marți, 29 martie 2016

Atelierul tematic "PRIMUL VOT"

In data de 28 martie 2016, incepand cu ora 12.00, in  Amfiteatrul Colegiului Tehnic "Ion Borcea" din Buhusi, s-a desfasurat ultimul atelier tematic dintr-o serie de 12 ateliere tematice. Atelierul "PRIMUL VOT" a fost organizat si sustinut de voluntarii Asociatiei "Exista o sansa" (AEOS) in cadrul proiectului "CERT, o sansa pentru tine! - Centrul de resurse pentru Tineret" finantat din granturile SEE 2009 - 2014 prin Fondul ONG in Romania. 
Acest exercitiu de invatare a cetateniei active a permis voluntarilor AEOS sa-si desvolte abilitati de organizare a unui eveniment, abilitati pentru vorbit in public si facilitarea activitatii in fata colegilor de liceu si a profesorilor. 
Informarea si responsabilizarea tinerei generatii pentru participarea la vot si alegerea constienta a decidentilor pentru comunitate au fost obiectivele acestei actiuni organizata in cadrul scolii pentru a conecta scoala la viziunea societala si a-i ajuta pe liceeni sa constientizeze ca au dreptul la vot pentru care alti tineri si-au dat viata ca sa-l castige si de atitudinea lor depinde viitorul comunitatii buhusene si al intregii tari. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO