vineri, 20 noiembrie 2015

TARGUL PARTICIPARII CIVICE

TARGUL PARTICIPARII CIVICE

Consilierii locali si administratorul public al orasului Buhusi intr-o prima intalnire cu TINERII ACTIVI AI ORASULUI BUHUSI - promotori ai Campaniei de adocacy "ESTE CERT- TINERII PE AGENDA CONSILIERILOR LOCALI!"

La TARGUL PARTICIPARII CIVICE, mesajul transmis de tineri a fost de constientizare. Tinerii exista si trebuie ascultati.Tinerii din fata, cu masti, sunt cei nevazuti si neauziti, care reusesc sa stranga randurile, sa adune si alti tineri si impreuna pornesc catre Centrul de Resurse pentru Tineret unde a avut loc o interesanta intalnire a tinerilor cu decidentii: 5 consilieri locali si administratorul public al orasului Buhusi, 2 reprezentanti ai scolilor pilot in implementarea proiectului (Colegiul Tehnic "ion Borcea" si Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" din Buhusi).

 

 




Vă mulţumim pentru participare! Echipa CERT

Asociatia „Există o Şansă”
Elena MITREA
Manager proiect
Telefon: 0744260370
Blog: http://cert-reteauascolara.blogspot.ro
https://www.facebook.com/centrulcert/?fref=ts  

Conţinutul acestui mesaj nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor mesajului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO