vineri, 19 februarie 2016

Siguranta copiilor si tinerilor pe internet

‪#‎voluntaricert‬ ‪#‎existaosansa‬ ‪#‎sigurantapeinternet‬ ‪#‎voluntaribuhusi‬
Voluntarii au facut un exercitiu de organizare a unei activitati incepand cu munca de documentare, pregatirea materialelor, realizarea afisului si a unei prezentari in Powerpoint, mobilizarea colegilor si sustinerea temei in fata participantilor. S-au completat listele de prezenta si chestionarele de feedback, s-au organizat joculete de captare a atentiei. Urmeaza centralizarea si interpretarea chestionarelor, analiza si redactarea unui raport de activitate.

A fost o actiune de succes, apreciata de colegii lor participanti. Giulia si-a prezentat parerea ei despre voluntariat in cadrul Asociatiei "Exista o Sansa" si activitatile la care a participat cu multa daruire si seriozitate.

La final mai multi tineri si-au exprimat dorinta de a deveni voluntari. Multumim echipei de voluntari care si-au adus aportul la realizarea unei actiuni apreciate si foarte interesanta pentru colegii de generatie.

Proiectul „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre Fondul ONG în România, accesaţi www.fondong.fdsc.ro. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

GALERIE FOTO